- Pyszna, słodka przekąska na spotkania we dwoje
- Smażone i solone migdały oblane mleczną czekoladą (50g) oraz żurawina oblana białą czekoladą (50g)
1. Migdały smażone solone w czekoladzie
Składniki: czekolada 50,5% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny: (z soi) i E476, aromat), migdały smażone solone 47% (migdały łuskane, olej rzepakowy, sól), syrop glukozowy, substancja glazurująca: guma arabska, sól 0,7%.
2. Żurawina w białej czekoladzie
Składniki: czekolada biała 60% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz roślinny (palmowy), laktoza (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat), żurawina suszona, słodzona 38% (żurawina suszona, cukier trzcinowy, olej słonecznikowy), syrop glukozowy, substancja glazurująca: guma arabska
- WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100 g MIGDAŁY SMAŻONE SOLONE:
Wartość energetyczna 2424 kJ/ 583 kcal
Tłuszcz 42 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g
Węglowodany 36 g
W tym cukry 28 g
Białko 13 g
Sól 1,1 g
- WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100 g ŻURAWINA W BIAŁEJ CZEKOLADZIE:
Wartość energetyczna 1996 kJ/ 476 kcal
Tłuszcz 21 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 13 g
Węglowodany 68 g
W tym cukry 61 g
Białko 2,8 g
Sól 0,08 g